Lluís Nadal  "Koko"

Disseny i construcció d'escenografia

 

L’experiència d’en Koko abasta des del disseny i la construcció d’escenografies com la creació i disseny d’atrezzo i la coordinació tècnica de tramoies i ha treballat tant en teatre com en televisió.

 

En teatre podríem destacar la seva tasca com a dissenyador i construcció d’escenografies com l'obra de teatre “Pervertimento i altres gestos per a res” del director Xicu Masó, de l'espectacle de dansa “Balneari” del director Leo Quintana o de l’obra de teatre “De petits tots matàvem formigues” de la companyia El vol del pollastre l'any 2014, obra premiada com a millor escenografia de Catalunya i Espanya als Premios Buero de Teatro.

 

En televisió alguns dels projectes realitzats són com a constructor de decorats de diverses pel.lícules i sèries televisives sota la direcció artística de Pep Oliver amb l'empresa Zeroquatre com “Porca Misèria” (TV3) o “Sagrada família” (TV3). 

 

És soci fundador de l’empresa Punt de Fuga Logística Tècnica D'Espectacles S.L., juntament amb August Viladomat, Lluís Robirola i Marc Paneque.