Contes 1.0

En Manel és un adolescent que està enfadat amb tot i amb tothom. Un dia apareix en una casa abandonada on hi ha uns objectes que parlen i un personatge estrany i misteriós. Entre tots hauran de salvar el món dels contes. Ho aconseguiran?

Premi del públic Fundació Catalunya- La Pedrera al millor espectacle de La Mostra d'Igualada

Contes 1.0 és un espectacle de creació pròpia que parla de l’evolució dels contes tradicionals. 

 

Comptem amb la direcció i la dramatúrgia de l’Anna Roca, una profesional amb una dilatada experiència ideant i interpretant espectacles infantils amb la seva pròpia companyia (Companyia de teatre Anna Roca). Per primera vegada s’atreveix a crear la dramatúrgia d’un espectacle.

Hem volgut treballar de manera diferent a la que estàvem acostumats, per aconseguir un espectacle amè peró amb una gran capacitat per atraure i captar l’atenció de l’espectador des del primer moment.

 

La dramatúrgia s’ha confeccionat a partir de les idees de la directora i de les improvitzacions que els hi ha proposat als actors Genís Casals i Tere Solà. Aquesta manera de treballar ajuda a que els personatges que apareixen durant la funció s’expressin d’una manera espontánea i gens encarcarada.

 

Amb la voluntat de donar més plasticitat a la proposta, hem volgut incloure el treball amb objectes en la mateixa línia que Anna Roca va utilitzar per Momo, versió lliure de Michael Ende. D’aquesta manera els objectes es convertiran en els personatges de l’obra que acompanyaran als nostres protagonistes en aquesta aventura.  

Direcció i dramatúrgia

Actriu

Disseny d'il·luminació

Disseny de so

Disseny i construcció d'escenografia

Vestuari i objectes

Imatge gràfica

Música original

Producció executiva

Ajudant de producció i distribució